Vandemoortele Loyaliteitsprogramma

1. Registreren

Registreer je via de site en ontvang de eerste gratis spaarpunten via je Nederlandse vertegenwoordiger bij een minimale bestelling van € 50,-.

Vandemoortele Loyaliteitsprogramma

2. Punten sparen

Bij aankoop van de geselecteerde Vandemoortele producten kun je nu punten sparen. Selecteer wat je gekocht hebt inclusief de aantallen. Upload je factuur en je spaarpunten worden automatisch bijgeschreven.

Vandemoortele Loyaliteitsprogramma

3. bestellen

Heb je voldoende punten gespaard? Dan kun je een mooi cadeau uitzoeken. Van bluetooth speaker tot aan een dagje Efteling. Kies jouw cadeau en bestel.

Vandemoortele Loyaliteitsprogramma

4. Ontvangst

Zodra je puntensaldo is goedgekeurd wordt je cadeau binnen twee weken verstuurd.

Hoe spaar ik?

Uitleg Punten sparen

Op een aantal geselecteerde producten van Vandemoortele Nederland kun je van 1 januari t/m 31 december 2023 sparen voor mooie cadeaus. Na aankoop van 1 of meerdere producten kun je je factuur uploaden via het spaarsysteem. Alle deelnemende producten kun je selecteren en daarbij het juiste aantal invullen. De punten worden automatisch berekend en na het uploaden van de factuur direct aan het puntenaantal toegevoegd. Na het indienen van de factuur zal er nog een check plaatsvinden op de ingeleverde factuur.

Indien je voldoende punten hebt gespaard, kunnen de punten inleverd worden voor mooie cadeaus. 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring nl/privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang